Ето Луксозен начин хора сега Съхраняване на времето

Винарски изби са лукс повечето градските жители не очакват да намерят в един дом, но скоро това може да се промени. За да се направи за отдих по-достъпни, една компания се копае дълбоко, буквално. Вити изби специализират в точно това, което подсказва-вертикални името си винарски изби, които са увити около цилиндричен отвор под вашите плочки за подова настилка. Дизайнът, създаден от инженерство бетон, дава възможност за съхранение на 1900 бутилки вино, без компромис по отношение на квадратен метър.

Вити изби
Това е мечтата на всеки любител на виното, като това е не само един über-луксозен начин на представяне на вашата колекция, това е също така и практически. Устройството за съхранение има система климат-контрол търговско-клас, което означава, че бутилките могат да се съхраняват в идеалната температура като настройката на вентилация суапове от топъл въздух за студ.
Най-хубавото е, обаче, е колко лесно уредът е инсталиран. Процесът на в-дом отнема само три до девет дни, когато стане чрез спираловидни и изби. Плюс това, тя не се нуждае от фондация работа или да се счупи в под земята, тъй като тя може да се помещава в мазе или crawlspace.

Вити изби
Разбира се, събиране на вино като хоби ще ви струва-, така че не може да е шок, че Вити изби движат между $ 23 000 и $ 67 000 всеки. Вземете по-задълбочен поглед към това, което става в едно по-долу.