Как да избера най-подходящия грим за лицето си?

грим – това не е само средство за подобряване на образа на жените. Face грим – това е здрав вид на лицето, оформяне, нежен цвят, отстраняване на различни дефекти. Но ако козметика са избрани правилно, това може да доведе до много неприятни последици като алергична реакция или дерматит, който трябва да се отървете от употребата на наркотици.

козметика, кремове

В козметичния свят на жените, има седем основни правила за избора на козметика за лице. И ако те знаят, и винаги ги следваме, не можете да научите повече за негативните ефекти от козметика за външния си вид. И това не е лошо.
Първото правило за избор на козметика

Така че, правило номер едно – кремът трябва да съответства на вида на кожата. вид на кожата – е най важен и влиятелен аспект при избора на козметични продукти за лице. вид на кожата може да се променя от време на време, това зависи от много фактори, например, с течение на времето (т.е. определена възраст), или върху околната среда, където сте постоянно нащрек, дори и сезоните могат да се отразят промените вашия тип кожа. Така че около веднъж годишно трябва да отидеш на лекар – козметик, който ще ви помогне да определите типа в даден момент. Въпреки, че това може да стане независимо, преминавайки определени тестове, които винаги могат да бъдат намерени онлайн.

Какви са различните видове тена на кожата? Те са пет: суха, мазна, нормална, чувствителен, и смесен тип. Въпреки това, последния тип е разделена на смесват с преобладаване на мазна или суха кожа.

Въз основа на вашия тип кожа и трябва да изберете козметика. Винаги четете това, което е написано в Приложенията, и купуват само означава, как Поставете вашия тип кожа.
Второто правило за избор на козметика

Правило номер две – някои козметични трябва да съвпада с вашата възраст. Също така е важно правило за всички козметични продукти, на възраст ефект от типа на кожата и промяна на някои от структурните качества. Поради тази причина средствата, предназначени за младите хора възрастова група, ще бъдат напълно безполезни в група от средна възраст и по-възрастните. А средствата, принадлежащи към категорията на анти-стареене напълно безполезни за млада кожа, тъй като те могат да предизвикат обратен ефект и отрицателен отговор.