С класически поли през топлите месеци на годината

Ако може да се похвали с красиви и стройни крака, да погледнем в комбинацията от поли с ботуши. Глезена петата, отваряне на глезена, ще взаимодействат с отлична дължина молив пола среда. Направете краката визуално по-тънки помощ ботуши с отворени пръсти. Такива обувки е най-добре да се носят с къси поли всеки стил. Ботуши за платформата ще бъде перфектната двойка дълги поли под коляното.

Високите и стройни дами могат да опитат да се създаде ансамбъл с поли и балет апартаменти. От балет апартаменти винаги ще бъдат стилни и забавни да комбинирате с пола-камбана, дължината на малко не достига до коленете, и разкроени поли, подходящи за романтични комплекти.

Балерина може да бъде и част от стопанските комплекти. Например, опита да се свърже с един ансамбъл молив пола с висока талия, балетна апартаменти, подредена блуза и оборудвана яке. Балерини не са подходящи, може би, само за вечер и специални изходи.

С класически поли през топлите месеци на годината можете да носите обувки с отворена пета в малка кокетна пета. Ако решите да носи пола на пода на леки материи течащи, вземете си сандали или сандали на ниска скорост или не по-малко удобни модели клинове.