Оперативни плюсове прехвърлят средство за газ

Монтаж на АГУ – сериозна намеса в дизайна на машината. Въпреки това, много собственици на автомобили се решават в тази каша, без да се страхува дори да загуби гаранцията. След всеки преминал км газ струва средно една трета по-евтино от бензина. Ние сме се вслушва в мнението на експерти, монтажници, потребителите, извършва свои собствени тестове, прехвърляне на газ редакционна Nissan Almera, и правят заключения.

Газ – най-реалистична алтернатива на бензин и дизелово гориво. Това е преди всичко на втечнен газ пропан-бутан. Ах, природен газ, метан, не е много популярен, главно поради липса на инфраструктура (RR, 2013, № 3). Но бензиностанции LPG достатъчно – да безстрашно се впуснат в дълги пътувания.

Основната причина за преминаване към газ – финансови ползи. През последните години, по скалата на спестяванията изумителни: LPG снаряжение за примитивни карбуратора двигатели са евтини, и пропан-бутан цена газ наполовина толкова, колкото и на бензин. Сега ситуацията е различна. За да се сприятеля с газоснабдителната система с модерни двигатели, трябва напълно различни компоненти ниво и квалификация на монтажници. Съчетано с новите изисквания за бутилки за сигурност доведоха до значително повишаване на цената на комплекта.

Всеки преминал км газ струва средно една трета по-евтино от бензина.