Рамката на кола-ефективно да се поддържа само ако всички компоненти работят перфектно

Както износването на площите, подложени на стрес, не може да се избегне, поддръжка трябва да бъде приоритет. В случай на износване, важни елементи, като например аксиален или радиален център, трябва да се сменят във времето. Поради това е необходимо за откриване на грешки, преди да е станало твърде късно. Грешка в този случай може да доведе до увреждане на други елементи на механизма. Както се подчертава, части от механичната точка много в неговото изграждане, това е много често се използва на стоманата.

По този начин, всяка промяна предизвиква характеристика шум в своята работа и е много силна, причинена от стомана, която взаимодейства с други части. Необходими са тези нарушения, но много бавно, така че промяната на фоновия шум и не винаги се възприемат като такива. Поради това е препоръчително да се често инспектира аксиален фугата като възможни интервали след поддръжка, когато е редовен. Износването на аксиалната става често е свързано с прекомерен интервал връзка. Това е относително лесно да се контролира, чрез наблюдение на поведението на аксиален сферичния шарнир, а друг човек пуснат в експлоатация на окачването. За да се получи по-точни стойности се препоръчва специфична тестера. В допълнение, свързването може да бъде извършено като се използва дебеломер и лостове да се движи, се изследва за определяне на тяхната прекомерна игра. Трябва да се отбележи обаче, че осовата връзката се затваря в ръкав, който лесно може да бъде повреден.

Поради това, че винаги е полезно да се запознаят кормилното управление напречна греда и кормилния механизъм, тъй като двете страни на осовата фугата са свързани. Тук, рискувате да замени напълно функционален аксиален съвместна не повече от дължи на грешка в преценката. Ако имате съмнения, че е препоръчително да имате яката, за да освободите достоверен преглед на връзката. В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от резервни части (например фланец, рог, компресор, горивни филтри, съединител диск и т.н.) се намери за много марки автомобили.